Stichting Gevu Museumbus
 
oldtimerbussen verhuur voor uw bruiloft/feestje of rondritten

Welkom op onze website

Nieuws

Feed

11-05-2018, 12:50

de 316

Vandaag weer even een update van de 316, er is al veel werk gedaan en onze speciale dank gaat daar voor uit naar Wil Veld, zonder hem waren wij nu niet zo ver met de bus, zie foto`s in het album   Meer


03-03-2018, 16:30

fotoalbum opknappen 316

Vandaag een paar foto`s erop gezet van het opknappen van de Gevu 316, schieten al lekker op, nu nog wachten op de spuiter.   Meer


18-10-2017, 19:54

Anbi status

Afgelopen zaterdag officieel de bevestiging gehad van de belasting dienst dat we een culturele Anbi zijn.   Meer


10-10-2017, 15:25

Nationaal Register Mobiel Erfgoed

Vanaf vandaag staan onze bussen geregistreerd in het Nationaal Register Mobiel erfgoed. ze staan vermeld onder registernummer 3.511.001 en 3.511.002. we zijn erg trots dat onze bussen hierin vermeld staan...   Meer
 


Hier kunt u terecht voor het vinden van  informatie over het huren van onze museum bussen uit 1956 en 1975.. De bussen zijn te huur in de provincie Utrecht voor Bruiloften, feestjes , Museum ritten of rondritten

 

 

Op deze website kunt u zien of de bussen al verhuurd zijn op de datum dat u hem wilt huren. U kunt hier foto`s vinden van de bussen en evenementen waar we aan mee hebben gedaan, en als u het op prijs stelt kunt u zelf foto`s van de dag dat u de bus gehuurd heeft zodat wij die op de site kunnen plaatsten.

 

 

 

 

Disclaimer

Door bezoek aan en gebruik van deze website www.stichtinggevumuseumbus.nl verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en de voorwaarden die in deze disclaimer zijn opgenomen.

 

Informatie en verwijzingen

Alle informatie die wordt aangeboden op en via deze website is van algemene aard en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website handelt Stichting Gevu Museumbus uiterst zorgvuldig. Ook de gebruikte bronnen en verwijzingen zijn door Stichting Gevu Museumbus onderzocht op betrouwbaarheid. Ondanks deze zorgvuldigheid kan Stichting Gevu Museumbus niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Stichting Gevu Museumbus wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

 

De informatie die Stichting Gevu Museumbus op en via deze website aanbiedt mag voor eigen gebruik worden afgedrukt of gedownload. Het is echter strikt verboden om de informatie openbaar te maken, te kopiëren, te distribueren of enige andere actie te ondernemen die niet overeenstemt met de intellectuele eigendomsrechten van Stichting Gevu Museumbus.

 

Wijzigingen

Alle informatie die Stichting Gevu Museumbus op of via deze website aanbiedt kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Ook de tekst van deze disclaimer kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Stichting Gevu Museumbus raadt u aan om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie en de tekst van deze disclaimer is gewijzigd.

 

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de volgens de wet bevoegde rechter in Nederland.

 

©EenvoudigRecht.nl

 

 
 
 
 
 
Opbellen
E-mail