Stichting Gevu Museumbus
 
oldtimerbussen verhuur voor uw bruiloft/feestje of rondritten

Welkom op onze website

Nieuws


Terug naar overzicht

11-09-2018

De Gevu 316 klaar voor verhuur.

Na een jaar hard klussen is de 316 eindelijk zo goed als klaar, we gaan de hand leggen aan de laatste dingentjes die nog gebeuren moeten en dan kan hij verhuurd worden. afgelopen zaterdag heeft hij zijn eerste officiële rit gereden in zijn originele staat. we zijn erg dankbaar aan degene die zo hard aan de bus hebben gewerkt en zijn erg trots op het resultaat.

 0342ba95-1b43-495c-8bd9-c279db1a55ab.jpg


Terug naar overzicht


 Wij zijn erg Trots op het feit dat wij kunnen bekend maken dat Onze stichting de GEVU 316 aan onze collectie hebben kunnen toevoegen. Wij hebben de bus overgenomen van Busmuseum ijsseldijk en gaan hem weer in zijn originele Utrechtse uitstraling terugbengen.

Hier kunt u terecht voor het vinden van  informatie over het huren van onze museum bussen uit 1956 en 1975.. De bussen zijn te huur in de provincie Utrecht voor Bruiloften, feestjes , Museum ritten of rondritten

 

 

Op deze website kunt u zien of de bussen al verhuurd zijn op de datum dat u hem wilt huren. U kunt hier foto`s vinden van de bussen en evenementen waar we aan mee hebben gedaan, en als u het op prijs stelt kunt u zelf foto`s van de dag dat u de bus gehuurd heeft zodat wij die op de site kunnen plaatsten.

 

 

 

 

Disclaimer

Door bezoek aan en gebruik van deze website www.stichtinggevumuseumbus.nl verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en de voorwaarden die in deze disclaimer zijn opgenomen.

 

Informatie en verwijzingen

Alle informatie die wordt aangeboden op en via deze website is van algemene aard en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website handelt Stichting Gevu Museumbus uiterst zorgvuldig. Ook de gebruikte bronnen en verwijzingen zijn door Stichting Gevu Museumbus onderzocht op betrouwbaarheid. Ondanks deze zorgvuldigheid kan Stichting Gevu Museumbus niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Stichting Gevu Museumbus wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

 

De informatie die Stichting Gevu Museumbus op en via deze website aanbiedt mag voor eigen gebruik worden afgedrukt of gedownload. Het is echter strikt verboden om de informatie openbaar te maken, te kopiëren, te distribueren of enige andere actie te ondernemen die niet overeenstemt met de intellectuele eigendomsrechten van Stichting Gevu Museumbus.

 

Wijzigingen

Alle informatie die Stichting Gevu Museumbus op of via deze website aanbiedt kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Ook de tekst van deze disclaimer kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Stichting Gevu Museumbus raadt u aan om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie en de tekst van deze disclaimer is gewijzigd.

 

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de volgens de wet bevoegde rechter in Nederland.

 

©EenvoudigRecht.nl

 

023379